A LÉZER ÉS A POLARIZÁLT FÉNY TÖRTÉNETE

A lézer szó hallatán eszünkbe juthat a nyomtató, a vonalkód-leolvasó, a távolságmérő, a DVD-lejátszó, a biztonságtechnikai rendszerek színes fénykavalkádja, a haditechnika, az önvezető autó, a szőrtelenítés, a szemkorrekció, vagy akár az 1964-es James Bond film, a Goldfinger, amiben a főhőst majdnem kettévágta egy lézernyaláb.

Tudj meg többet

GYÓGYULJON LÉZERREL

Safe Laser a család orvosa

Tudj meg többet

A FÁJDALOMRÓL BŐVEBBEN

MI A FÁJDALOM? A FÁJDALOM OKAI FÁJDALOM TÜNETEI ÉS DIAGNÓZISA A FÁJDALOM KEZELÉSE

Tudj meg többet

LÉZEREKRŐL ÁLTALÁBAN

Hogyan működik a lágy-lézer terápia? Milyen élettani hatása van a lágylézer fénynek?

Tudj meg többet

MIért hatékony a SAFELASER ilyen sokféle betegségre?

A címben feltett kérdésre akár úgy is válaszolhatnánk: mert a lágylézer olyan, mint egy XXI. századi multivitamin és a Safe Laser is alapvetően lágylézer, csak az egyedi optikai lencserendszerének köszönhetően biztonságosan használható otthon, nem veszélyes a szemre, a bőrre.

Tudj meg többet

SAFELASER KEZELÉS A KOZMETIKÁBAN

Lágylézer a kozmetikai kezelésben Hogyan késlelteti a lézerfény az öregedést? Lágylézer élettani hatásai A Safe Laser (lágylézer) különböző bőrproblémák kezelésére alkalmas

Tudj meg többet

SAFE LASER + GÉL A BŐRFIATALÍTÁS JÖVŐJE

A BŐRFIATALÍTÁS JÖVŐJE, kezelési eredmények, bőr tesztek

Tudj meg többet

Kezelési eredmények / Bőr tesztek

Tudj meg többet

Klinikailag igazolt felhasználási terület

Klinikailag igazolt felhasználása a következő területeken: reumatológia, mozgásszervi betegségek fül-orr-gégészet fogászat, sportsérülések, bőrgyógyászat, kozmetológia, diabetológia, nőgyógyászat, szemészet, állatorvoslás

Tudj meg többet

Mozgásszervi betegségek

A lágylézer terápiát több, mint 50 éve használják eredményesen az orvostudományban. Közel 100 kórkép esetén bizonyult hatásosnak, melyet klinikai kutatások és esettanulmányok támasztanak alá.

Tudj meg többet

Fogászati kezeléshez

A lézereket 1961 óta használják a fogászatban (Weichman & Johnson). Mára többezer klinikai kutatás igazolta a hatékonyságát és bekerült az „Evidence Based” (bizonyítékokon alapuló) orvosi eljárások közé.

Tudj meg többet

LÉGÚTI GYULLADÁSOK, FÜL PANASZOK KEZELÉSE

A lágylézert több mint 25 éve eredményesen használják a fül- orr- gégészetben non invazív, hatékony kezelési módszerként.

Tudj meg többet

SPORTSÉRÜLÉSEK

Az elmúlt évtizedekben a sportorvosok a lágylézereket főleg a sportsérülések kezelésére alkalmazták, de a legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy a lézeres kezelés más területeken is rendkívül hatékony.

Tudj meg többet

BŐR PROBLÉMÁK

A bőrgyógyászati betegségek kezelésében napjainkban nagy szerepe van a lágylézereknek. Olyan bőrbetegségek is rövid időn belül gyógyíthatóvá váltak melyek eddig hosszú éveken keresztül keserítették meg a betegek életét.

Tudj meg többet

KOZMETIKAI KEZELÉSEK

Kozmetikai szalonok évek óta alkalmazzák hatékonyan a lézeres bőrkezelést. Az ott alkalmazott berendezéseket sajnos nem tudjuk hazavinni, otthonunk kényelmében használni. A Safe Laser + Gél ezzel szemben képes arra, hogy a szalonokban tapasztalt minőség és hatás az Ön otthonában is elérhető legyen.

Tudj meg többet

CUKORBETEGSÉG KEZELÉSE

Mester Endre sebész professzor 1971-ben, a világon elsőként kezelt cukorbetegség következtében kialakult fekélyeket lágylézerrel.

Tudj meg többet

ÁLLATGYÓGYÁSZAT

A hagyományos lágylézer készülékeket évtizedek óta használják a humán és állatgyógyászatban egyaránt. Ebben a tekintetben hozott áttörést a Safe Laser technológia:

Tudj meg többet

SAFELASER Tapasztalatok

SAFELASER Tapasztalatok

Tudj meg többet

SafeLaser Referencia Klinikák

A legnagyobb magyar kórházak is elismerik és használják a Safe Laser-t. EMBEREKNEK ÉS ÁLLATOKNAK EGYARÁNT SEGÍT!

Tudj meg többet

Kérdések és válaszok

Tedd fel kérdésed

Tudj meg többet

MELLÉKHATÁSOK

A lézereket több mint 50 éve használja az orvostudomány. A kezelés egyik fontos előnye, hogy NINCS ISMERT MELLÉKHATÁSA.

Tudj meg többet

SAFE LASER 1800 INFRA - Professzionális felhasználóknak

A Safe Laser 1800 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 10 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását.

Tudj meg többet

SAFE LASER 500 INFRA

A Safe Laser 500 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 8 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas.

Tudj meg többet

SAFE LASER 150

Az SL150-es készülék hatása a bőrfelszínhez közeli kb. 3-4 cm mélységig érvényesül, ezért a felszínhez közeli elváltozások, gyulladások, fájdalmak gyógyításában van jelentős szerepe.

Tudj meg többet

KIEGÉSZÍTŐK

Mindhárom LASER kiegészítőkkel is használható

Tudj meg többet

TUDOMÁNYOS PUBLIKÁCIÓK

Tudj meg többet
Flag Counter