SAFELASER Tapasztalatok

"A bőrproblémáim orvoslására választottam a Safe Laser-t. Az eredmény néhány használat után is látható volt!"

- Szabó Mária


"Általában nem hiszek az ilyesmiben, de egy kedves ismerősöm bátran ajánlotta és mivel az ízületeim már nem a régiek, adtam neki egy esélyt. Hihetetlenül jó!"

- Kolosiné Varga Edit


"Nekem enyhítette az ízületi panaszaimat, hosszú távon többet spórolok vele, mintha minden hónapban kiváltanám a gyógszert! Tudatos döntés volt és nem bántam meg." - Takács Attila


"Igen sok mindenre alkalmas, én a fogaimra illetve a bőrömön található elváltozások kezelésére használtam. Nekem bevált, köszönöm Safe Laser!" - Juhász Ilona


"A Budapesti Fővárosi Állatkertben, és számtalan állatorvosi rendelőben az állatoknál is ezt használják!"


"Az MLSZ női válogatott labdarúgóit is a Safe Laser segíti az eredményes felkészülésben. Sok sikert kívánunk a Ciprus-i nemzetközi tornához!


Sportsérülések rehabilitációja - Kovács Sarolta (öttusázó)

"A világbajnokság előtt 4 nappal lovasbalesetet szenvedtem. Egy ütközésben a sípcsontomat zúztam össze. A Safe Laser-nek köszönhetem, hogy a sérülésem pár nap alatt teljesen fájdalommentessé vált és így semmi nem akadályozta a világbajnoki győzelmemet."

Kovács Sarolta - Világbajnok öttusázó


Sportsérülések rehabilitációja - Miklós Edit (alpesi síelő)

"A síbalesetemet követő térdműtét után a Safe Laser felgyorsította a gyógyulási folyamatokat és segítette a későbbi edzések utáni regenerálódást. Nagyon hálás vagyok, végtelenül sokat segített és a továbbiakban is nagy hasznát fogom venni!"

Miklós Edit - alpesi síelő, Világkupa 3. és Olimpia 7. hely


"Gyógyszerészi pályafutásom alatt nem láttam még ilyen sokoldalúan használható, kis terjedelme miatt könnyen hordozható eszközt, mely kiegészítő terápiaként ilyen sok betegségre természetes megoldást nyújt gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt."

Dr. Szentirmai Olga - gyógyszerész, patika tulajdonos


"Fogászati alkalmazás....A Safe Laser család a kis teljesítményű lézerek alkalmazásának olyan új területét jelenti, melyben a gyógyító fényhatás bevonulhat a családok mindennapi eszköztárába. A sebek gyógyításának felgyorsításában, a fájdalmak csillapításában és a gyulladásos folyamatok kezelésében hatékony eszköz, melyet ma már nem csak az orvosok, hanem a megfelelően felkészült családtagok is használhatnak. Eljött az idő, amikor az orvos a gyógyító lézert a páciens kezébe adhatja."

Dr. Gáspár Lajos - az orvostudomány kandidátusa, egyetemi docens


"Bordatöréseknél több esetben alkalmaztam a Safe Laser készüléket.

1-2 borda törése esetén a sérülés helyén kezeltem 5-7 percig a sérültet lehetőleg kétszer naponta. Két napi kezelés után a fájdalmak érezhető csökkenéséről számoltak be. Azon betegek akik huzamosabb időt töltöttek valamilyen szövődmény - pl. tüdőgyulladás - vagy, egyidejű más sérülés miatt az osztályon további lézer kezelést kaptak hasonló időkkel. Négy-öt nap után a fájdalomcsillapítók igénye egyértelműen csökkent!"

Dr. Ábrahám Lajos - Sebész főorvos Szt. János Kórház"Orr-Fül - Gészészet......Betegeim között nagy számban fordulnak elő fülzúgástól vagy halláscsökkenéstől szenvedő emberek, akiknél a lézer kezelések hatására nagyon meggyőző arányban áll be javulás vagy teljes gyógyulás. Ezen kívül ajánlani szoktam a Safe Lasert: rágóízületi panaszok, heveny és idült felső légúti betegségek esetén is, különös tekintettel az orrdugulással járó kórképekben..."

Dr. Fülöp Györgyi - adjunktus Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet" 20 hónapos babánknak nyáron ijjesztően csúnya gennyes kiütések lettek az arcán és a popsiján. A háziorvos egy steroidos kenőcsöt írt fel, amit gyógyszerészünkkel való beszélgetésünk után, nem szívesen kentem volna a picire. Szerencsére akkor már ismertük a Safelaser készüléket, mert otthon már több féle problémára használtuk a családban. Ezért úgy gondoltam, kipróbálom, mert tudtam, hogy gyulladásos bőrproblémáknál kifejezetten ajánlott. Naponta 2x használtuk a SafeLaser 150-es készüléket, egy-egy felületen 3-4 percig, és 2 nap után látványos javulást tapasztaltunk. 1 hét után a hólyagok megszűntek és hegmentesen gyógyultak. Nagyon örültem, hogy nem kellett a steroidos kenőcsöt használnunk.

- P.Mónika, egy boldog anyaSportsérülések rehabilitációja - Dr. Kiss Gergely (vizilabdázó)

"Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó vagyok.
30 éves pályafutásom alatt már kamaszkorom óta küszködök kisebb-nagyobb sérülésekkel, hol a túlterheltség, hol edzésen vagy mérkőzésen történt behatások miatt. Nagyon jó orvosok kezei alatt gyógyulhattam az évek során, sok módszert kipróbáltam.

Úgy tűnik, hogy legutoljára kipróbált lézeres kezelés, a Safe Laser 500 Infra segítségével egy nagyon hatékony gyógyulásnak indult meg a vállam. Panaszmentes vagyok, 38. életévemben az első osztályban játszom még a Honvédban. Nagyon örülök, egy erős két hónapos kezelést csináltam végig, és azok a fájdalmak, amik voltak a vállamban a különböző mozdulatoknál, lövő- és úszómozdulatoknál, konditeremben és sokszor még éjszaka is, azok elmúltak.
Panasz nélkül tudok edzeni és játszani, ez nagyon fontos ebben az életkorban, de azt hiszem, hogy ez fontos lett volna már fiatalabb koromban is."

Dr. Kiss Gergely - olimpia bajnok vízilabdázó"Intézményünkben 4 éve használjuk a Safe Laser készülékeket és több ezer beteget gyógyítottunk már. A kezelések során jelentősen lerövidült a gyógyulási szakasz. Olyan krónikus panaszok is javultak, amelyeket eddig nem vagy csak nehezen tudtunk befolyásolni. Sok esetben a gyógyszeres kezelés mértéke lényegesen csökkenthetővé, akár elhagyhatóvá vált."

Prof. Dr. Sandra Sándor osztályvezető főorvos - Állami Egészségügyi Központ (Reumatológia és Fizioterápia)"Bódy Szilvi egy felsőlégúti infektio után, bakteriális gyulladás következtében, a fülében részleges halláskárosodás lépett fel. A SafeLaser 500-as készülékkel történt kezelések folyamán a hallása folyamatosan visszatért. Mivel szörfözik, fennáll a további fertőzés veszélye, ahogy a víz belemegy a fülébe, ezért további használat és megelőzés miatt még nyaralni is magával viszi a Safe Laser-t.""2014 óta használom a Safe Laser készüléket és több, mint 2300 kezelést végeztem vele. A Safe Laser használatát követően a páciensek 99%-nál javulást tapasztaltam. 28 éves pályafutásom alatt összesen nem volt annyi sikerélményem a gyógyításban, mint az elmúlt években, amióta a Safe Laser-t használom."

Hrabovszki Antalné Tündi - fizioterápiás szakasszisztens, Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely - Makó"9 térdprotézis beültetésre váró betegből 3 halasztotta a műtétet a fájdalmak csökkenése miatt" .

5 csípőprotézisre váró beteg közül mindegyik jobban volt a kezelések után"

Dr. Lang Péter - Ortopédsebész főorvos Budai Irgalmasrendi KórházIzomszakadás gyógyítása

"A múlt nyáron bemelegítés nélkül kezdtem el egy sportjátékot játszani, de pár lépés után villámcsapásszerűen elestem, mert a bal combomban elszakadt az egyik hátsó izom. Huszonévesen már volt egy hasonló sportsérülésem, ami igencsak rossz emlék maradt, mert akkor több mint 6 hónapig tartott a gyógyulás. Kétségbe estem, mert közel a 70-hez, mire is számíthatnék most a gyógyulásnál. A lábam térdnél hamar bevérzett, megduzzadt, járni se nagyon tudtam. Ekkor ajánlotta fel a Safe Laser 150 készüléket az egyik barátom, mivel a klinikai tapasztalatok szerint az ilyen típusú sérüléseknél nagyon felgyorsítja a gyógyulást. Némi szkepticizmussal fogadtam a javaslatát, de nem éreztem kockázatát a próbának. Naponta kétszer 3-5 percig használtam a készüléket a sérülés helyén és a bevérzett területeken. Szinte hihetetlen, de már egy hét után felszívódtak a bevérzések, a fájdalom minimálisra csökkent, a harmadik hét végére a lábam ismét tökéletesen rendbe jött. A sebész orvosom, aki több hónapos gyógyulást prognosztizált, csodának titulálta a háromhetes gyógyulást."

M. András - nyugdíjas önkormányzati képviselő"Fogászati beavatkozás utáni gyógyulás-November közepén egy műtéttel 5 db implantátumot ültettek be az alsó álkapcsomba. A műtét sikeres volt, a beavatkozást végző kezelő orvos előrejelzése szerint, a klinikán végezhető rendszeres fogászati - lézeres kezelések mellett is csak február végére, március elejére várható az implantátumok tökéletes beépülése (becsontosodása) a fogínybe. A klinikai lézeres kezelés helyett a SafeLaser SL500 infra készüléket használtam az otthonomban, naponta 2-3x3 perc időtartamban, külsőleg, arcbőrön keresztül. Az eredmény fantasztikusra sikeredett. A rehabilitációs idő az előrejelzések szerint 3-3,5 hónap helyett 1,5 hónapra csökkent. Külön könnyebbség volt, hogy nem kellett a klinikára hetente többször bejárnom, várakoznom, így otthon, kényelmesen tudtam a kezeléseket folytatni utazgatások nélkül.

- W. Andrea védőnőA trigger masszázs és az otthoni körülmények között is biztonságosan használható Safe Laser készülékek együttes alkalmazása új távlatokat nyitott a hozzám forduló páciensek kezelésében.

A kombinált módszerrel gyorsabban csökkenthetők és szüntethetők meg a mozgásszervi fájdalmak, legyen szó baleseti sérülésekből származó, időskori, vagy éppen sportolók túlterheléséből eredő fájdalomról.

Az általam kiképzett szakemberek és a szakmai irányításommal működő programok 1993 óta több tízezer esetben kezeltek sikeresen olyan pácienseket, akiknél a hagyományos módszerek nem érték el a kívánt eredményt.

A tudományosan igazolt magyar fejlesztésű Safe Laser orvostechnológia kiemelkedően növelte és támogatta a kezelések hatékonyságát és kiemelt szerepet kapott a TestStúdió medical fitness programjaiban.

Csíky Ferenc - rehabilitációs szakember, trigger-pont specialista, a TestStúdió szakmai vezetője"31 éves nőbetegnél négy hónappal korábban petefészek cystát endoscopos úton távolítottak el.
A bal hasfélen ejtett két kis metszés helyén - a műszerek bevezetésének megfelelően - képződött hegek érzékennyé, majd fájdalmassá váltak közvetlenül a műtét után.
Nőgyógyászati, sebészeti vizsgálatok során rendelt lokális és szájon át szedhető fájdalomcsillapítók sem szüntették meg a panaszokat. (4 hónapon át!!!)
Fizikális vizsgálattal a köldök és a bal csípőtövis vonala alatt volt két kb. 1,5 cm-es elsődlegesen gyógyult seb látható, melyek tapintásra kifejezetten nyomás érzékenynek bizonyultak. A hasban, illetve a hasfalban egyéb kóros elváltozás nem volt észlelhető. Hasi UH vizsgálat negatívnak bizonyult.

Ekkor kezdtük alkalmazni a Safe Laser 500 Infra készüléket mindkét hegre 5-5 perces kezeléssel. Megdöbbentő volt, hogy azonnal csökkentek a fájdalmak.
Még két ízben ismételve a terápiát hasonló kezelési idővel a beteg teljesen panaszmentessé vált egy héten belül!"

Dr. Ábrahám Lajos - Sebész főorvos Szt. János Kórház"A Safe Laser 500 Infra készülékkel szerzett klinikai tapasztalataim nagyon jók.
Az infravörös tartományban működő Laser terápia során két ellentétes energia-eloszlási helyzet között kell kompromisszumot találni. Egyrészt kellően intenzív foton energiának (teljesítménynek) kell elérnie a mélyebb szövetekbe is, a cél-volumentbe (ahol a biológiai hatást várjuk), másrészt a felszíni és felszín-közeli szövetek energia túlterhelését is el kell kerülni.
A Safe Laser 500 Infra készülék ezt a kompromisszumot úgy éri el, hogy biztonságosan széles behatolási kaput alkalmazva fennmarad a fénykéve primer homogenitása, ami lehetővé teszi, hogy a biológiai hatás szempontjából kulcsfontosságú koherencia sem csökken. Praktikus előny, hogy a széles kilépési kapu és divergencia miatt véletlenül sem juthat káros fényintenzitás a szem retinára.

Indikációk vonatkozásában a Safe Laser 500 Infra egy forrásból származó homogén, de biztonságosan szétterülő nyalábjával, az 500 mW felszíni teljesítménye mellett könnyen elérhetővé váltak olyan kritikus lokalizációk is, mint a calcaneus sarkantyú, obes lumbalis kisízületek, térdízület dorsalis tartománya, os ischii hamstring eredés, obturator externus bursa, interglutelais minor bursák, thrombophlebitis, mastoid sejtrendszer, melléküregek, melyek kezelése szokványos elrendezésű laser készülékekkel nehezebben volt megoldható és nem mindig volt kellően sikeres."

Dr. Mester Ádám Ph.D. - mb. osztályvezető főorvos Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet Radiológiai OsztálySarokcsont gyulladás gyógyítása Safe Laser-rel

"66 éves elmúltam. Kb március óta szó szerint szenvedtem, járásképtelen voltam egy sarokcsontgyulladás miatt, mely az egészségügy által biztosított terápiák (pásztázó lézerkezelés, fizikoterápiák, pakolások és gyulladásgátló krémek) ellenére is makacsul tartotta magát, az eddigi mozgékony életvitelemet lehetetlenné téve. A reumatológus előrevetítése szerint a következő lépés ortopédián injekciós kezelés, szteroidok, végül kétséges kimenetelű műtét lett volna a rám váró program, melytől nagyon ódzkodtam.
11 nappal ezelőtt került hozzám egy Safe Laser 500 Infra készülék, mellyel naponta 2 alkalommal kezeltem a sarkam 3 legfájóbb pontját, melytől ma reggelre a sarkam teljesen fájdalom mentes lett. Bármilyen pózban állok rá, vagy lépkedek akár göröngyös, kerti talajon is, sőt unokám emelgetése során sem érzek semmilyen fájdalmat. Nem ámítás, a készülékkel való néhány kezelés hatására nyilván megszűnt a gyulladás, a fájdalomból semmi nem maradt. (A gyulladást kiváltó ok megszüntetése természetesen visszavan.)
Másik tapasztalatom is volt a készülékkel. A jobb kezem hüvelykujja egy szerencsétlen fogás, emelés következtében csúnyán meghúzódott, bedagadt, fájdalmas volt, nem tudtam megfelelően használni a kezem emiatt. Ha már a kezemben volt a készülék, este is, reggel is meglézereztem az ujjamat is, majd délelőtt végeztem a szokásos háztartási teendőimet. Dél körül vettem észre, hogy a merev, dagadt hüvelykujjamat a többivel azonosan használom, nyilván már hosszabb ideje, ha fel sem tűnt. Elmúlt a fájdalom, a mozgás beszűkülés, a dagadás teljesen leapadt, mintha semmi baj nem is lett volna! Hálás vagyok a feltalálóknak, hiszen mindkét esetben a szokásos mozgásomat kaptam vissza rövid időn belül."
Jné Z. Györgyi Stroke utáni mozgásszervi rehabilitáció

"Betegem 2013-ban került a sürgősségi osztályra stroke-kal. A CT baloldali agykamrában vérzést igazolt. A neurológiai osztályon stabilizálták, de jobboldali végtagjai jelentősen gyengültek, karját nem tudta mozgatni. Egy év rehabilitációval a jobb lába viszonylag helyre jött, de karját továbbra sem tudta használni.
2015 január 5.-én kezdtük meg a Safe Laser 500 Infra készülékkel a kezelését, az idegpályák lefutása mentén. Az első eredmények február közepén jelentkeztek, a beteg vállból meg tudta emelni a kezét és az ujjai is kicsit elkezdtek mozogni.
A 3. hónapra ugrásszerűen felgyorsult a gyógyulása. Kezét már a feje fölé is fel tudta emelni, vastagabb dolgokat már újra meg tud fogni és az üvegnek a kupakját is le tudja csavarni a korábban béna kezével.
A Safe Laser használatával (egyéb betegségeknél is) 5 hónap alatt több sikerélményt értünk el a fizikoterápiás rendelőben, mint 28 év munkája alatt."

H. A. Tünde - fizikoterapeuta


Csonttörés gyógyítása Safe Laser-rel

"Június 23-án esés következtében darabosan tört a vállcsontom, szerencsére a helyén maradt, nem mozdult el. A traumatológián megröntgenezték, majd rögzítő kötés... stb. Az esés napján már lézerezni kezdtem a vállamat, karomat a Safe Laser 500 Infrával. Az egy hetes kontroll után saját felelősségemre egy levehető kötést kaptam. Folyamatos lézerezés mellett 3 hét után óvatosan használni kezdtem a sérült bal karomat is. A lézerezésnek köszönhetően aug. 10-től, gyógytorna nélkül is tökéletesen tudom használni a karom, illetve annyit pontosítok, hogy úszni nem tudok, de a háztartási munkát, a 2 éves unokát, a kerti kapálást teljeskörűen, fájdalom nélkül el tudom látni. Már számolni sem tudom, hány esetben segített rajtam a lézerkészülék. Az elviselhetetlen fájdalommal járó sarokcsontgyulladást, a térdemben a porckopást, legutóbb a csonttörést gyógyította. 67 évesen nem vagyok ücsörgésre kényszerítve, hanem élhetem tovább fájdalom mentesen a fiatalkori, mozgékony életformámat. Ismét csak megköszönni tudom Önöknek!

Minden jót kívánva küldöm baráti üdvözletemet az egész Családnak:"

J.Z. Györgyi
PécsDegeneratív kisízületi gyulladás

"50 éves múltam. Fiatal koromban 8 évig zongoráztam, amit azért kellett abbahagyni, mert az ujjaimban ízületi deformáció támadt. Mindkét kezem alkalmatlanná vált a finom mozgásokra (pl. markolás, letenyerelés, újság lapozása, varrótű megfogása...) és állandó fájdalmak jelentkeztek minden fogó mozgásnál. Több, mint 30 év után már nem reménykedtem a gyógyulásban, amikor egy ismerősöm ajánlotta a Safe Laser készüléket. A kezem kisízületeit lézerrel kezeltem. Az első kezelések után a "megszokottól" eltérő fájdalmak jelentkeztek, ami kb. az 5. kezelésnél elmúlt. 1 hónap kezelés után a fájdalom szinte teljesen megszűnt, kisízületeim fellazultak, könnyebben mozognak. Erősítő tornagyakorlatom közben nagy csodálkozásomra, le tudtam tenyerelni, nem kellett a kezemet ökölbe szorítani. Ezt rengeteg fizikoterápiás kezeléssel sem lehetett elérni, a kezem mindig ugyanolyan merev maradt és a fájdalom is mindig visszatért. A lézeres készülék használatát minden sorstársamnak ajánlom, megváltás lesz az életében!"

Pozsgainé Kadosa Annamária - vállalkozó (orvosi műszerek javítása)"20 éve foglalkozom az öngyógyítással, mint életmód és táplálkozás oldaláról, mind olyan segédeszközökkel, melyek az otthoni gyógyítást segítik. A célom, hogy a páciensek minden ismerettel illetve megfelelő eszközökkel rendelkezzenek saját maguk gyógyításához. 20 év tapasztalattal a hátam mögött mondhatom, hogy nem találkoztam még olyan berendezéssel, mely ennyire hatékony, egyszerűen kezelhető, széles körben használható, ismert mellékhatások nélkül. Főleg a mozgásszervi problémák területén (ízületi kopás, gyulladás, fájdalom, sportsérülés) használom a Safe Laser készüléket. Magam is igen szkeptikus voltam a hatékonyságát illetően, ezért igen sok tesztelést végeztem magamon, családomon illetve ismerősökön. Fél éves kutatás és tapasztalat gyűjtés után sikerült kialakítani egy jól működő protokollt a mozgásszervi prpblémák Safe Laserrel történő kezelésére. Azóta sok száz páciensnek tudtam segíteni és meggyőződtem a Safe Laser otthoni használatának eredményességéről és szükségességéről. A Safe Laser igazi sikere, hogy végre egy 50 évvel ezelőtt felfedezett gyógyító hatás (lágy lézer terápia) be tud kerülni a napi gyógyításba, ráadásul az otthonokba. Így a páciensek önállóan tehetnek az egészségükért, gyógyulásukért és nincsenek kiszolgáltatva a hazai egészségügy túlterheltségének, kapacitás-hiányának. Mostantól az egyik leghatékonyabb kezelő eszköz, a lézer, már a kezükben van.Igen hálás vagyok a Safe Laser technológia feltalálójának, Dr. Rózsa Károlynak (Magyar Tudományos Akadémia doktora), akivel több kutatásban, kísérletben tudtam részt venni, tanulni tőle a lézerfizikáról. Büszke vagyok arra, hogy egy új, magyar sikertalálmánnyal dolgozhatok és segíthetek egy olyan világszerte megoldatlan területen, mint a mozgásszervi fájdalom."

Dr. Hegedűs György - orvos, táplálkozási szakértő, lézer hatás kutatóÍzületi gyulladás, porc és csigolya kopás - fájdalom csillapítás!

Egy vásárlónk levele:
"Tisztelt Rózsa Tamás Úr Gyártó!
Pár nappal ezelőtt vásároltam Öntől egy Safe Laser 500-as készüléket. Szeretném megosztani Önnel a készülékkel kapcsolatos tapasztalataimat. Már négy éve vannak, tűrhetetlen fájdalmaim különböző ízületi gyulladások, porckopások és csigolya kopások eredményeként. A diagnózis lumbágó isiásszal és ágyéki gerincsérvvel. Nemrég a sorozatos gerincműtét előtt még egy csípő protézist helyeztek kilátásba. Amit természetesen nem szeretnék. Szerencsémre az interneten rátaláltam az Önök által forgalmazott Safe Laser 500-asra amit meg is vásároltam.

Nagy meglepetésemre már az első két kezelés után elmaradtak az állandó kínzó fájdalmak és az éjszakai vádli görcsök. A harmadik-negyedik kezelés után már (amit 4 éve nem tudtam megtenni), fájdalom nélkül tudtam végigdolgozni az egész napot. Egész a kezelésig nem voltam képes a lábam a küszöb szintig sem felemelni és papucsba bújni kapaszkodás nélkül, amit most meg tudok tenni és a térdem a derekamig fel bírom emelni.

Ha nem velem történik, ezt nem hiszem el. Tudom, hogy ez még nem a tünetmentes gyógyulás, mert ahhoz még sok-sok kezelés kell, de hogy ilyen hamar elmúljanak a fájdalmaim és tudjak egész nap tevékenykedni fájdalom nélkül ez óriási eredmény. Hogy ilyen eredményeket lehessen elérni pár kezelés után, erre nem számítottam.
Nagyon köszönöm Önöknek, hogy vissza adták az életkedvemet és a hitet a gyógyuláshoz, amiben már nem bíztam.
Kívánok Önöknek jó egészséget és sok sikert a további munkájukhoz.

Üdvözlettel: Erlichné Szórádi Éva

Nyugdíjas"Carpalis alagút syndroma gyógyítása Safe Laser 500 Infrával

"Súlyos carpalis alagút syndroma alakult ki a kezeimben 3 hónapja. Sajnos a változó kor sok nőnél okozza ezt a kellemetlen és fájdalmas betegséget. Most látom, hogy mennyire népbetegség ez a syndroma. Sok fiatalnak is van az internetezéstől. A tünetei, hogy az ujjak elkezdenek zsibbadni, majd állandósul ez az állapot, később fájdalmassá is válik. Éjjel sokszor felébredtem, hogy teljesen elhalt a kezem. Érzéketlenné válik az ujjak vége és nekem már sokszor a tollat is elengedték az ujjaim, finomabb dolgokat egyáltalán nem éreztem, pl: szalvéta fogása. Ezt az ízületek megvastagodása okozza a csuklóban húzódó carpalis alagútban, aminek következtében az idegek összenyomódnak. Kaptam rá fizioterápiás kezelést, amikor az izmokat kis áram ütéssel stimulálják. Nekem még rosszabb lett. Utána olvastam és sajnos senki nem kecsegtetett más megoldással, mint a műtét, ami 2 hét teljes használhatatlanságot 4 hét gyógyulást jelent. Ezután kezdtem el kezelni a Safe Laser 500 Infrával a csuklómat. Négy kezelés után (5-5 percig) mindkét kezemnek javult az állapota és fájdalmam már egyáltalán nincs!!! A kezelések óta már végig alszom az éjszakákat. Már csak az ujjaim vége zsibog. Persze tudom, hogy még jó pár kezelés kell, de már ez is csodálatos eredmény. Remélem megtudom úszni a műtétet, mert egy hónap jobb kéz használata nélkül számomra elképzelhetetlen. Köszönet nektek!"

Telkes KatiPollen allergia (tüneteinek csökkentése)

"29 éves vagyok és egy kertészetben dolgozom. Gyerekkorom óta van pollen allergiám. Mivel szeretem a munkám és folyamatosan növényekkel foglalkozom, ezért allergia gyógyszereket kellett szednem.(Rinocort orrspray, Allergodil szemcsepp, Loretadin tbl.) Sajnos így a gyógyszer költségem elég magas volt és sokszor beteg voltam több héten át.

Egyik ilyen "megfázásom" alkalmával meguntam a dolgot és édesanyám tanácsára elkezdtem használni a Safe Lasert! Édesanyám már régóta használja a készüléket és nagyon sok jót mesélt róla. Kicsit hitetlenkedtem, de ez azonnal elmúlt, mikor az első kezelés után végig tudtam aludni az éjszakát! Az utasítás szerint naponta 2×5 percig lézereztem mindkét orrnyílásomat a kicsi lézerrel (Safe Laser 30). Pár nap elteltével a kínzó köhögés is elmúlt és megszűnt az orrfolyás. Azóta tavasszal és ősszel naponta kezelem magam, a többi hónapban heti 2-3x fenntartó kezelést végzek és teljesen egészséges vagyok! Jobb kedvem van és már a szemem se viszket!

Köszönet a lézer feltalálójának!"

Herbály Margit - kertészVissza lehet hozni egy tönkrement érzékszervünket?

"Már 26 éve masszív pollenallergiától szenvedek, ami asztmás rohamokkal, orrdugulással, szemgyulladással és miden más kellemetlen tünettel jár, amitől szenvedni lehet! Ezek a tünetek főleg parlagfű virágzása idején tették az életemet elviselhetetlenné. Ebben az időszakban eleinte orrcseppel, majd későbbiekben orrsprayvel próbáltam az orrdugulástól megszabadulni és egy kicsivel több levegőhöz jutni. Ennek következményeként évek alatt a szaglásom teljesen tönkrement, mert úgy szétmarták a szaglószervemet a fent említett vegyszerek. Már arról is lemondtam, hogy valaha, valaminek is fogom még érezni a szagát. Amikor először találkoztam a Safe Laser készülékkel eléggé hitetlenkedve néztem... és az esélytelenek nyugalmával kezdtem el az orrbesugárzást a lézerrel, mondván nekem már ez sem árthat. A következő allergiás szezonkor a tünetek enyhülni kezdtek - kevesebbet dugult be az orrom, nem volt asztmás rohamom - tehát tényleg könnyebben éltem meg ezt az időszakot. Igazán akkor döbbentem meg, amikor a szaglásom elkezdett visszatérni. Egyik reggel arra ébredtem, hogy friss finom kávé illatot érzek! Erre végképp nem számítottam. Azóta a szolidabb illatokat is érzem és hálás vagyok érte, hogy egy érzékszervem újra működik!

Köszönöm Nektek ezt az érzést!"
Vad TiborHalláscsökkenés gyógyítása Safe Laser-rel

"20 évvel ezelőtt kezdett romlani a hallásom. Az alapos és rendszeres orvosi vizsgálatok semmilyen szervi eltérést nem tudtak kimutatni, ezért hatékony gyógymódot sem tudtak ajánlani.
Évről évre folyamatosan egyre rosszabbul hallottam és végül egy komoly halláscsökkenésem alakult ki. A TV-t már csak nagy hangerővel hallottam, ami a környezetemet egyre jobban zavarta. A legutóbbi vizsgálaton már az életkoromnak tudták be a halláskárosodásomat.

A Safe Laser 150-et idén kezdetem el használni. Száloptikával vezettem be a lézerfényt naponta 5-5 percig mindkét fülembe.
Egy hónap után érzékeltem először, hogy jobban hallok és a következő hónapokban folyamatos lézeres kezelés mellett a javulás folytatódott.
Néhány hónap lézerezés után, már 95%-os ismét a hallásom és én kérem meg a környezetemet, hogy halkítsák lejjebb a TV-t.

Egészségügyi szakértőként számomra is megdöbbentő, hogy ilyen javulást lehetett elérni napi néhány perces, fájdalommentes lézerkezeléssel, mindezt az otthonom kényelmében.
Hálás vagyok, hogy visszakaptam ifjúkori hallásomat."

E. Károly - Egészségügyi szakértőFülgyulladás gyógyítása Safe Laser-rel

"15 éve műtötték a fülemet. Azóta folyamatos fülgyulladással küzdöttem. Havonta 2-3x mentem orvoshoz az elviselhetetlen fájdalom miatt. Egy hétig világítottam mindkét hallójáratomat a Safe Laser berendezéssel, naponta 5-5 percig. A lézeres kezelések óta teljesen panaszmentes vagyok. Azóta is rendszeresen használom a készüléket."

F. Mária - pedagógusFülgyulladás gyógyítása Safe Laser-rel 2.

"2 éve egy fürdőzésnél külső hallójárat gyulladást kaptam. Adtak rá antibiotikumos kezelést, fülsprayket, de hatástalannak bizonyultak. Egy éven keresztül folyt a fülem és erős fájdalmaim is voltak. A Safe Laser 150 készülékkel és száloptikával 6 hetes kezelés után minden panaszom elmúlt és teljesen meggyógyultam."

Sz. Lajos - szállítmányozó vállalkozóSebgyógyítás lézerrel

"A hüvelykujj - körfűrész csatából a körfűrész került ki győztesen ?
Csontig körbevágtam az ujjam, amit a sebész ügyesen körbe varrt, hogy ne veszítsem el. Már a kötésen keresztül elkezdtem világítani naponta 2x a Safe Laser 150-nel. A fájdalmat hatékonyan csökkentette a lézer és kb. 1 hónap után már ennyit javult az ujjam!!! A sebész nem hitt a szemének ? (Sajnos a sebészeten csak homályos képre futotta az erőmből :-)) "

Csányi Zsolt - nyomdászFájdalom csillapítás fogászati műtét után

Egy kisebb szájsebészeti beavatkozás után lehetőségem lett kipróbálni, hogy tényleg mennyire hatékony a lézerünk fájdalom csillapításban. Az orvos felhívta a figyelmemet, hogy 3-4 napig nagyon fájhat, mindig legyen nálam fájdalom csillapító.
1db-ot bevettem a műtét után, utána jött a kísérlet, hogy mi lesz ha csak a lézert használom. Napjában 3-4x 5-10 perc kezelési idővel (akut esetben lehet) kívülről világítottam a bölcsességfogam helyét és az 1 hét alatt a varratszedésig semmilyen fájdalmat sem éreztem!!!
Jó érzés megtapasztalni, hogy amit állítunk a készülékről valóban tudja is, de több tapasztalatra nem vágyom.

Rózsa Tamás
villamosmérnökFekélyes sebek (gyógyszer mellékhatás miatt)

"Feleségemnek genetikai alapon protein C hiánya van, ami véralvadási rendellenességeket okoz.
18 évesen fogamzásgátló szedés miatt mélyvénás trombózisa lett. Ekkortól folyamatosan syncumart kellett szedjen, aminek hosszútávon szövetelhalások a melléktünetei.
Szüléskor (1985) ismét trombózisa lett, majd tüdő-embólia alakult ki, pedig a terhesség alatt és után folyamatos heparin injekciókat kapott.
2009-ben ki nem derített, de valószínűleg gyógyszer allergiás tünetek miatt, kiütések lettek az egész testen, de főleg a lábszáron.
Ödémára hajlamos láb, a perifériás keringés sokszor elégtelen, hajszáleres bevérzések...
2010-től egyre kiterjedtebb fekélyek alakultak a boka tájékán, melyek semmilyen kezeléssel nem gyógyultak.
A genetikai rendellenesség miatt a gyógyszereket, melyek a szövetelhalást és a többi bőrproblémát okozták nem lehetett abbahagyni.
Ekkortól jött be a képbe a Safe Laser 150.
A mindennapos lézerkezelés hatására néhány hét után javulásnak indultak a sebek és kb. egy év után megszűnt minden nyílt fekély a lábon és azóta sem tértek vissza!
Rengeteget javított a lézer feleségem életminőségén!"

K. Antal - állattenyésztési üzemmérnökSavós középfülgyulladás kezelése

1,5 éves kisfiunknál egy lázzal kísért megfázás során a gyerekorvosunk akut fülgyulladást állapított meg, mely 2 hetes antibiotikum- kúra után sem javult egyértelműen. A gyerekorvos fül-orr-gégészhez irányított minket. A vizsgálat során kiderült, hogy egy krónikus savós középfülgyulladással állunk szemben, amely halláscsökkenést is eredményezett. Mivel egy hosszú antibiotikum-kúra után kerültünk a szakorvoshoz, ennek folytatását elvetette, de nem javasolt fülfelszúrást sem. Említette ugyan egy esetleges mandulaműtét és tubus behelyezésének lehetőségét, de előtte egy gyógyszeres terápiát javasolt: antihisztamin, duzzanatcsökkentő orrspray és homeopátiás készítmények kombinációját. Ezt a terápiát 2 hónapig alkalmaztuk, de sajnos újabb megfázások nehezítették a gyógyulást. Javulást nem tapasztaltunk, a folyadék mennyisége nem változott, a hallása sem javult. Ekkor találkoztunk a Safe Laserrel, mint terápiás lehetőséggel. Egy újabb felülfertőzés során kezdtük alkalnazni. 10 napig használtuk a Safe Lasert, mindkét fülben 3-3 percig. A kezelést a fül-orr-gégészünk is támogatta, ő is ismeri a Safe Lasert. A kezelés utáni kontrollon az orvos megállapította, hogy a folyadék teljesen eltűnt a kisfiunk füléből és a műszeres mérések is azt mutatták, hogy a hallása majdnem tökéletes. Egy két hetes szünet után most újabb 10 napos kúrát tartunk, hogy biztosítsuk a remélhetőleg teljes gyógyulást. Három hónap sikertelen kezelés és bizonytalanság után hihetetlen öröm számunkra, hogy ilyen gyors és látványos javulást tudtunk elérni a SafeLaserrel."Fogmentés Safe Laser készülékkel

"Két hete fogorvosom a röntgen felvétel átnézése után, jobb oldali bölcsességfogamat kihúzásra ítélte. Valóban érintésre is nagyon fájt, de valamit azért még megpróbáltam. A Safe Laser 500 Infra készülékkel arcon át egy hétig folyamatosan kezeltem fogamat, több irányból is. Az érzékenység folyamatosan és szinte azonnal csökkent! Az első napokban csak néhány órára, de kb. a hetedik napi kezelés után, teljesen megszűnt a fájdalom, rágni tudok vele. Elmúlt az érzékenység, a gyulladás. Gondolom nem kell különösen hangsúlyoznom, hogy ez életminőségileg mennyire fontos, alapvető, s hogy mennyi kiadástól szabadított meg. Ezek után fogorvosom kölcsönkérte a készüléket saját térdizületi problémájának, valamint felesége derékbántalmainak kezelésére és nekik is segített ?

Köszönöm, nagyon köszönöm!"
Dr. P. PéterHáziállatok (kutya, macska...) gyógyítása

"Kutyusunk a lovardai tacsi keverék mindig bajba keveredik, mert csajozik és elverik a nagyobb kanok. Most a jobb mellső lábát úgy megharapták, hogy nem tudott ráállni, fájt neki nagyon, a harapásnál meg volt duzzadva a lába! Tényleg nagyon fájdalmas lehetett, mert nem is evett, csak behúzott farokkal három lábon ugrálva közlekedett.
Lekezeltem betadinnal az egész kutyát, a sebet kimostam és 3 helyen meglézereztem (a lábán a sebét, a vállát és a könyökét). Nem akartam elhinni, amint letettem az ölemből, ráállt a lábára, elindult, a farkát felcsapta és enni kért! Megdöbbentem, hogy háromszor 4 perc kezelés ilyen szinten enyhítette a fájdalmát! És azonnal! Ez tényleg hihetetlen! Egy kutyánál senki nem mondhatja, hogy placebo hatás!"
M. Adrienn - Egészség Központ tulajdonos


Flag Counter