Legionellás Kockázat Felmérés

Ön is egy érintett intézmény üzemeltetője vagy tulajdonosa?

 

Akkor LÉPJEN MIELŐBB, ugyanis minden Legionella-fertőzés szempontjából fokozott kockázú intézményt legkésőbb 2017. februárjáig egységes módszertan szerint fel kell mérni, továbbá az ELŐÍRÁSOK BETARTÁSÁÉRT A LÉTESÍTMÉNY ÜZEMELTETŐJE, ENNEK HIÁNYÁBAN PEDIG A TULAJDONOS FELEL. 

 

A kockázatbecslési dokumentáció meglétét 2017. február 4. után a népegészségügyi feladatkörében eljáró járási (fővárosi kerületi) ÁNTSZ hivatal munkatársai ellenőrzik.


Amennyiben Ön elmulasztja elkészíttetni a Legionella kockázatbecslést, úgy számolnia kell azzal, hogy a hivatal munkatársai egészségügyi bírságot fognak kiszabni.

 

Új létesítmények esetében a használatbavételi engedély kiállításától számított 2 hónap alatt kell elkészíteni a kockázatbecslést.

 

Vállalkozásom célja, hogy amennyira csak lehetséges, csökkentsem ügyfeleim terhét, a jogszabály által előírt, Legionella kockázattal kapcsolatos teendők terén. Ennek érdekében teljeskörű szolgáltatást kínálok, ami magába foglalja a helyszíni felmérést, a dokumentáció elkészítését, majd az előírt idönközönkénti laboratóriumi vizsgálatok lebonyolítását is. 

 

 

Kérjen információt és szerezze be a LEGIONELLÁS KOCKÁZATÉRÉTKELÉST.

Gyors, precíz munkával elkészítjük cége BIOLÓGIAI / LEGIONELLÁS KOCKÁZATÉRTÉKELÉSÉT.

 

Bővebb információért kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

 

Dr Boda Szilvia

Munkaegészségüggyel - Munkavédelemmel

foglalkozó Szakember

 

+36707401255

 

e-mail: egeszsegmegoldas@gmail.com

Flag Counter