Átvilágítjuk sejtről-sejtre szervezeted állapotát: Fájdalom és beavatkozás mentes Teljes, SEJTSZINTŰ testelemzés.


  • Kategória: EGÉSZSÉG SZŰRÉSEK
  • Időtartam: 01:00 Óra
  • Cím: Budapest, Vörösvári út 5, 1035 Magyarország (Térkép)
  • További információk: GreenLand Centrum Flórián Térnél, Borháló mellett Telefon: +36707401255

Ár:11500Ft

Nap kiválasztása
 
Válassza ki az időt

Leírás

Bár a szervezet mindig jelez felénk, ha valami nincs rendben, sokkal jobb, ha még a jelek/tünetek előtt nyakon csípjük a kórok okát. Szerencsére a komplementer gyógyászatban ma már számos átfogó, prevenciós szűrésen vehetünk részt, ezek közül is az egyik legmodernebb a sejtszinten vizsgálódó testelemzés.

EGYEDÜLÁLLÓ VIZSGÁLATI LEHETŐSÉG

Kíváncsi vagy, betegségednek okára, vagy csak egy preventív szűrést szeretnél? 

Ismeretlen eredetű problémáid vannak?
Szeretnél fogyni, de nem sikerül?

A vizsgálat beavatkozás és fájdalom mentes, közel 1 órát vesz igénybe.

A szűrés alapján világossá válik, mely területek működnek a normál értékekhez képest alul, vagy épp túl a szervezetedben. A testelemzés eredményei természetesen a rokonvizsgálatokhoz hasonlóan, csupán referenciaértékként szolgálnak, és nem diagnózist állítanak fel.  

Ha egy kicsit is bizonytalan vagy a közérzetedet illetően, már érdemes kipróbálnod a természetes, állapotfelmérést, mely az egész szervezetedet sejtszinten vizsgálja meg, így a még tünetmentes bajokat is időben észlelheted, és megerősítheted a védelmedet.

Szükség esetén a felmérés részeként a vérnyomásodat és a vércukorszintedet is megmérik a GreenLand Centrumban. És az eredmények tükrében hasznos tanácsokat kapsz a szakembertől arra vonatkozóan, hogyan kerülheted el a nagyobb egészségügyi bajokat, milyen étrendkiegészítőt érdemes szedned a gyógyulásod céljából, vagy szükséged van-e arra, hogy méregtelenítsd a szervezetedet. Mindezt abszolút személyre szabottan, kényelmes körülmények között, fájdalommentes vizsgálattal.

Most egyszerűen, gyorsan, időben kiderítheted, hogy milyen egészségnek örvend a szervezeted, illetve milyen területek szorulnak „erősítésre”, annak érdekében, hogy a jövőben még jobb legyen a közérzeted. 

Ha Te is szívesen fordulsz a természetesebb, egészségbarát megoldások felé, vagy csak egyszerűen tartasz a tűtől, a tükrözéstől, vagy a hosszú órákat igénylő várakozástól, akkor ez az ajánlat abszolút Neked való.

Kérj időpontot és máris fény derülhet tüneteid okára.

Flag Counter