SOK A SAVA? ÉG A POKOL?


  • Kategória: EGÉSZSÉG SZŰRÉSEK
  • Időtartam: 00:30 Óra
  • Cím: Budapest, Vörösvári út 5, 1035 Magyarország (Térkép)
  • További információk: GreenLand Centrum Flórián Térnél, Borháló mellett Telefon: +36707401255

Ár:11500Ft

Nap kiválasztása
 
Válassza ki az időt

Leírás

Tudj meg többet a Refluxról

Sok ezer ember hétköznapjait keserítik a reflux betegség következtében kialakuló általános tüntetek. Az esetek nagy részében valós megoldást, panaszmentességet lehet elérni tudatos életmódváltással.

A világon sok millió páciens szenved a reflux tüneteitől pedig nem kellene

Te is ebben a cipőben jár?

Az orvostudomány mindig a refluxot vizsgálja (pl. gyomortükrözés), nem pedig annak az okát kutatja. Minden betegségnek/tünetnek van oka. Ha az okot felderítjük és megszüntetjük, annak következménye is meg fog szűnni. Az ok egyszerűbb, mint gondolnád. Ott kell keresni, ahol az orvostudomány nem keresi. Az ÉLETMÓDBAN.

A szervezet egy zseniális rendszer, ahol több millió biokémiai folyamat zajlik egyszerre összhangban. A szervezetre az életmódunkkal hatunk (táplálkozás, folyadékbevitel, mozgás, légzés, gondolkodás, lelki állapot stb.) Ezzel vezéreljük a szervezetünk működését és ennek eltérése tünetekhez, később betegségekhez vezet. Ez nem valószínű, hanem pontosan így van. Ezt MINDEN ORVOS TUDJA, mert VIZSGÁZOTT belőle. Úgy hívják, hogy biológia, biokémia, élettan. CSAK már "elfelejtette használni" és már csak a betegségekre koncentrál, mert azt lehet gyógyszerrel vagy műtéttel kezelni.

Te is lehetsz panaszmentes, visszakaphatod gyógyszermentes hétköznapjaidat!

Szeretnék fájdalommentes REFLUX vizsgálaton rész venni.

Flag Counter